Een nagellak met eigen logo?

Bent u op zoek naar de perfecte partner voor productie van uw nagellak met eigen logo?  Wij zijn dé full-service producent voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private label brands. De nagellakken die wij produceren zijn van hoge kwaliteit. Er is keuze uit meer dan 1.000 nagellak kleuren, u vindt altijd de juiste kleur! De nagellak is longlasting en shockproof en hij is vrij van DBP en formaldehyde. Natuurlijk produceren wij ook aanverwante producten zoals base- en topcoats, nagellak remover en nagelriem olie

Nagellak met eigen logo door COSMETIZE

Wilt u een totale kleurenrange presenteren? Of bent u  juist op zoek naar net die ene hippe zomer kleur of juist naar een prachtige klassieke kleur exact passend bij uw merk?  Door onze unieke kijk op trends & ontwikkelingen en optimale aandacht voor kostenbeheersing, is COSMETIZE de perfecte partner bij het samenstellen of uitzoeken van de juiste kleuren.

Wij hebben productiecapaciteit in diverse Europese landen, waardoor we een hoge kwaliteit kunnen leveren en snel kunnen schakelen.

Nagellak met eigen logo al vanaf 1.000 stuks

De nagellakken zijn in onze standaardflesjes al verkrijgbaar vanaf 1000 stuks per kleur met een minimaal aantal van 3000 stuks. Andere verpakkingen zijn mogelijk vanaf 50.000 stuks. De nagellakken kunnen op de voor- en achterzijde met een kleur bedrukt worden. Op de achterzijde wordt altijd de wettelijk verplichte informatie vermeld.

Naast een nagellak met eigen logo nog meer mogelijkheden

Naast een nagellak met eigen logo kunt u ook kiezen voor een private label lipgloss. Verder ontwikkelen wij private label make up in de volgende productranges:

  • Mascara
  • Oogschaduw
  • Lipstick
  • Foundation
  • Bronzing powder
  • Blush

U kunt meerdere kleuren combineren in een container. Er is keuze uit meerdere kleurtinten met diverse finishen.

Mail ons: info@cosmetize.nl of Bel: +31 (0)341 – 45 28 72. Wij staan u graag te woord!