Groothandel nagellak?

Bent u op zoek naar een groothandel in nagellak? Bij COSMETIZE bent u aan het juiste adres. COSMETIZE is de nummer 1 producent en ontwikkelaar van privatel label cosmetics in Nederland voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private label brands.

Groothandel nagellak, wat kunt u precies verwachten?

De nagellakken zijn in onze standaardflesjes al verkrijgbaar vanaf 1000 stuks per kleur met een minimaal aantal van 3000 stuks. Andere verpakkingen zijn mogelijk vanaf 50.000 stuks. De nagellakken kunnen op de voor- en achterzijde met een kleur bedrukt worden. Op de achterzijde wordt altijd de wettelijk verplichte informatie vermeld. De nagellakken die wij produceren zijn van hoge kwaliteit. Er is keuze uit meer dan 1.000 nagellak kleuren, u vindt altijd de juiste kleur! De nagellak is longlasting en shockproof en hij is vrij van DBP en formaldehyde. Natuurlijk produceren wij ook aanverwante producten zoals base- en topcoats, nagellak remover en nagelriem olie.

Groothandel nagellak: wat biedt COSMETIZE nog meer

Naast dat COSMETIZE een groothandel voor nagellak is, ontwikkelen wij ook private label lipgloss. De lipgloss van COSMETIZE heeft een intense kleurdekking en een uniek glanseffect. De lipgloss is vrij van GMO en partabenen. Naast private label lipgloss, produceren wij ook private label lipstick. De lipstick is samengesteld uit hoogwaardige pigmenten voor een langdurig resultaat. De lipstick is vanaf 5.000 stuks per kleur. Navigeert u door onze website en u zult ontdekken dat we veel meer zijn dan een groothandel voor nagellak.

Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen? Mail ons: info@cosmetize.nl of Bel: +31 (0)341 – 45 28 72. Wij staan u graag te woord!

Team Cosmetize