CONTACT

Leverancier kaarsen

Bent u op zoek naar de perfecte partner voor het ontwikkelen van uw eigen kaarsen? Wij ontwikkelen en produceren geurkaarsen in samenwerking met het beste parfumhuis van Europa.

COSMETIZE produceert geurkaarsen die wel tot 30 uur branden. De kaarsen worden ontwikkeld met uw eigen geur en zijn een ware eyecatcher in elke ruimte van een huis. De geurkaarsen kunnen gegoten worden in glas en keramiek.

Kaarsen leverancier COSMETIZE

COSMETIZE is de nr. 1 producent en ontwikkelaar van private label cosmetics in Nederland. Wij zijn dé full-service producent voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private label brands. Wij kunnen uw bestaande lijn uitbreiden of een nieuw label starten. Met productiecapaciteit in diverse Europese landen en ons hoofdkantoor in Harderwijk kunnen wij snel schakelen en een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

COSMETIZE is meer dan alleen kaarsen leverancier…

Naast kaarsen levert COSMETIZE ook wax branders, perfume sticks en produceert COSMETIZE private label parfum. De consument vind het steeds belangrijker om thuis te genieten van heerlijke geurcombinaties in prachtige verpakkingen in iedere ruimte van het huis. Een goede geur laat een ruimte tot leven komen en zorgt voor een persoonlijke benadering. Een goede geur is een lust in het leven en laat een positieve herinnering achter, waardoor elke ruimte een eigen identiteit krijgt.

Mail ons: info@cosmetize.nl of Bel: +31 (0)341 – 45 28 72. Wij staan u graag te woord!

Team Cosmetize

Nieuwsgierig?

Neem vandaag nog contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken
of bekijk hier de catalogus.

Cosmetize Skincare Brochure
Cosmetize Make-up Brochure
Cosmetize Perfumes & Home Cosmetics Brochure

Questions?
+31 (0)341 45 28 72   |  

info@cosmetize.nl