private label lipgloss

Bent u op zoek naar de perfecte partner voor productie van uw private label lipgloss?  Wij zijn dé full-service producent voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private label brands. De lipgloss die wij produceren is van hoge kwaliteit. Er is keuze uit meer dan 50 kleuren, u vindt altijd de juiste kleur! De lipglossen die door COSMETIZE geproduceerd worden hebben een intense kleurdekking en een uniek glanseffect. Tevens heeft de lipgloss een beschermende, verzorgende en regenererende werking. De lipgloss is vrij van GMO en parabenen.

Private label lipgloss, wat krijgt u precies?

Bent u op zoek naar de perfecte partner voor private label lipgloss?  Dan bent u bij COSMETIZE aan het juiste adres.

Wilt u een totale kleurenrange presenteren? Of bent u  juist op zoek naar net die ene hippe zomer kleur of juist naar een prachtige klassieke kleur exact passend bij uw merk?  Door onze unieke kijk op trends & ontwikkelingen en optimale aandacht voor kostenbeheersing, is COSMETIZE de perfecte partner bij het samenstellen of uitzoeken van de juiste kleuren.

Naast een private label lipgloss, nog meer mogelijkheden…

Naast private label lipgloss, kunt u ook kiezen voor private label nagellak. Verder ontwikkelen wij private label make up in de volgende productranges:

  • Mascara
  • Oogschaduw
  • Lipstick
  • Foundation
  • Bronzing powder
  • Blush

U kunt meerdere kleuren combineren in een container. Er is keuze uit meerdere kleurtinten met diverse finishen.

Mail ons: info@cosmetize.nl of Bel: +31 (0)341 – 45 28 72.

Wij staan u graag te woord!