Private label parfum?

COSMETIZE ontwikkelt eau de toilette en eau de parfum in samenwerking met het beste parfumhuis van Europa. Alle geuren zijn bij ons uniek en hebben hun eigen kracht. Geur testfaciliteiten zorgen ervoor dat de parfums veilig en stabiel kunnen ontwikkelen. De producten van COSMETIZE voldoen allen aan de internationale IFRA-richtlijnen met betrekking tot huidveiligheid. De grondstoffen worden onderzocht opdat ze wel veilig en geschikt zijn.

Waarom private label parfum bij COSMETIZE

COSMETIZE is een flexibele organisatie en is de nummer 1 private label cosmetica producent in Nederland. Wij kunnen de kosten optimaal beheersen en hiermee kunnen we u, naast een uitstekende kwaliteit ook een scherpe prijs bieden.

Ontwikkeling van uw eigen eau de toilette of eau de parfum is al mogelijk vanaf 1500 stuks per geur. Door onze unieke kijk op trends & ontwikkelingen en optimale aandacht voor kostenbeheersing, is COSMETIZE de perfecte partner bij de ontwikkeling van uw eigen eau de toilette of eau de parfum.

Binnen onze R&D afdeling is er talrijke ervaring en deskundigheid aanwezig op het gebied van parfum. Ons internationale netwerk zorgt voor continue aanvoer van marktinformatie en trends die snel worden geabsorbeerd en verwerkt in nieuwe productontwikkelingen.

Behalve private label parfum, ook andere productranges…

COSMETIZE ontwikkelt naast private label parfum ook diverse ander productranges aan. U kunt denken aan private label lipgloss, private label gezichtsverzorging, private label sunscreen, babyverzorging, haarverzorging en meer.

Mail ons: info@COSMETIZE.nl of Bel: +31 (0)341 – 45 28 72. Wij staan u graag te woord!