CONTACT

Private label verzorgingsproducten

COSMETIZE neemt zowel de productie als de gehele productontwikkeling compleet uit handen. Wij zijn dé full-service producent voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private label brands. Wij kunnen uw bestaande lijn uitbreiden of een nieuw label starten. Met productiecapaciteit in diverse Europese landen en ons hoofdkantoor in Harderwijk kunnen wij snel schakelen en een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Private label in skin cosmetics

Wij ontwikkelen en produceren een grote verscheidenheid aan lichaamsverzorgingsproducten, van luxe gezichtsproducten tot prachtige shimmering oils en van verzachtende baby producten tot beschermende zonnebrandcremes.

Ontwikkeling van uw eigen lijn is al mogelijk vanaf 2500 stuks per productsoort. Door onze unieke kijk op trends & ontwikkelingen en optimale aandacht voor kostenbeheersing, is COSMETIZE de perfecte partner bij de ontwikkeling van lichaamsverzorgingsproducten.

Binnen onze R&D afdeling is er talrijke ervaring en deskundigheid aanwezig op het gebied van lichaamsverzorging. Ons internationale netwerk zorgt voor continue aanvoer van marktinformatie en trends die snel worden geabsorbeerd en verwerkt in nieuwe productontwikkelingen.

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van reeds bestaande formuleringen.

Private label make up

COSMETIZE ontwikkelt ook private label make up. U kunt hierbij denken aan een private label lipgloss, lipstick, poeder, mascara en foundation. Naast het ontwikkelen van private label verzorgingsproducten,  zijn wij ook een groothandel in nagellak.

Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen? Mail ons: info@cosmetize.nl of Bel: +31 (0)341 – 45 28 72. Wij staan u graag te woord!

Nieuwsgierig?

Neem vandaag nog contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken
of bekijk hier de catalogus.

Cosmetize Skincare Brochure
Cosmetize Make-up Brochure
Cosmetize Perfumes & Home Cosmetics Brochure

Questions?
+31 (0)341 45 28 72   |  

info@cosmetize.nl